Varför välja oss

Mottagningen drivs av läkare och alla konsultationsbesök sker hos läkare
Vi har lång medicinsk erfarenhet, Morgan och Gabriella har över 20 års erfarenhet vardera som läkare,
En stor fördel med att mottagningen drivs av läkare är att vi har möjligheten att ge rätt och tillräcklig smärtlindring under och efter behandling.

På vår mottagning utför vi behandlingar med Botox och Fillers. Vid önskemål om Botox/Fillerbehandling som hembesök, enskilt eller i grupp, vg tag först kontakt via kontaktformuläret för information och planering. Därefter kan hembesöket bokas via Boka direkt.

Vi använder laser för att ta bort hud- och pigmentförändringar som är missprydande eller sitter ogynnsamt till. I de fall det ej bedöms lämpligt att använda laser tar vi bort förändringen kirurgiskt. Tillvägagångssättet bestäms av vilken typ av hudförändring det handlar om och bestäms i samband med konsultationsbesöket.

Vi utför hudföryngringsbehandlingar med hjälp av laser. Detta är ett mycket gott komplement till Botox/Filler-behandling då det verkar på hudens egen strukturgivare – kollagen- och på så sätt ger en fasthet och stramar upp.

Vi har det senaste inom laserutrustning från Quantum och medicinsk apparatur. Vår Q-switch laser med Rubin kan behandla de flesta typer av hud- och pigmentförändringar och vid tatueringsborttagning ta bort alla färger, även grönt, gult och neon som annars är erkänt svåra att få bort.
Vi har en bra och rättvis prissättning och om några tveksamheter finns angående tatueringens storlek bedöms de till klientens fördel.
Den fördelaktiga prissättningen kan vi ha för att vi valt att inte ha stora lokaler i centrum, som kostar massor av pengar, för att istället ha lokaler strax utanför centrala Stockholm som utnyttjas effektivt.

Vi erbjuder generösa öppettider under såväl helger som kvällar.
Dessutom är vi trevliga och ger ett bra omhändertagande och bemötande.